Özellikler: Taşınmaz Düzce Gümüşova Kışla Mahallesi, Sınırları İçerisinde Konumlu 537 Ada 12 Parsel 466,58 m2 yüzölçümüne sahiptir. Tapu vasfı 'BAHÇE' olup imar planı içinde yer almaktadır.
- İlçe Merkezine 2,5 km. mesafede konumludur.
- Taşınmazın sınırlarını belirleyen, duvar, tel, çit vb. herhangi bir unsur bulunmamaktadır.
- Konu parsel az eğimli arazi yapısına sahiptir.
İmar Durumu ;
1/1000 Ölçekli İlave Revizyon ve Uygulama İmar Planı kapsamında Gelişme Konut Alanı lejantına sahip oldukları öğrenilmiştir. 537 ada 12 parselin yaklaşık 440 m2 lik kısmı Konut Alanında (Taks: 0.45, Kaks: 1.35, Ayrık Nizam, 3 kat, Ön çekme: 5 metre, Yan Çekme: 3 metre), geri kalan kısmın yol alanında kaldığı belirtilmiştir Konu taşınmazların konumlu olduğu bölgenin İmar Kanunu 18. Madde uygulamasına tabi olduğu, parsellerin terklerinin yapılmadığı, bölgede DOP oranının %35 olarak uygulandığı bilgisi ayrıca alınmıştır. Parseller Belediye sınırları içerisindedir. Resmi imar durum yazıları alınması önerilmektedir.
Not : SATICI her türlü vergi resim ve harçtan muaf olduğundan, satışa konu taşınmazlara ilişkin ALICI payına düşen alım tapu harç bedelleri ve masrafları(döner sermaye vb) ALICI tarafından ödenecektir.
Not : Açık artırma süresi 72 saattir. Eğer ihaleye sadece tek bir istekli teklif verirse ve ihale bu şekilde tamamlanırsa, ihale süresi 72 saat daha uzatılacaktır. Açık artırma süresinin bitişi hafta sonuna denk gelirse, açık artırma süresi 48 saat daha uzatılarak iş günlerinde tamamlanacaktır.